Suuntaus, että kuuluisa muotitoimittaja kieltäisi kaikki

Ani Wintur on hyvitetään popularisoida huippumuotia sukupolvien naisten keskuudessa, ja amerikkalainen painos lehden Vogue kerran muuttunut todellinen kulttuurinen ilmiö. Siksi ei ole yllättävää, että hänen mielipidettään, muodin ja tyylin surua, arvostetaan ja kunnioitetaan aina.

”Luo oma tyylisi. Tee siitä ainutlaatuinen, mutta anna muiden pystyä tunnistamaan sen. Sinun pitäisi olla muoti säännöt, olla roolimalli ja inspiraatiota, mutta sinulla on oltava oma tyyli. Älä seuraa trendejä. Älä unohda persoonallisuuttasi ja kehoasi. Pahinta, mitä voit tehdä, on tuntea olonsa epämukavaksi jotain olet kuljettaa , ”hän sanoi kerralla.

Vaikka se kannustaa muoti peli omia sääntöjä, yksi vastenmielinen yhdistelmä ei anna anteeksi kenellekään. Nimittäin videohaastattelussa hänen lehden, hän sanoi kerran, että hän ei koskaan käyttää mustaa päästä varteen.

Mielenkiintoista, se on yksi monipuolisimmista yhdistelmiä, joita pidetään yleensä huipentuma eleganssia ja he rakastavat monia kunniakas hyvät kuten, esimerkiksi Jennifer Aniston tai Kate Moss.

Jennifer Aniston
Anna on pitkä joukko sääntöjä ja hän luultavasti suositella ”breaking” musta elävä muoti lisäosia live värejä.

Toisaalta, se on vain sinun, haluatko hyväksyä neuvoja, kuka olen kotoisin.