Suudelmalla hän sai jotain muuta: Hän pyytää tyttö £ 136000

Martin Ashley Conway, 45, Lontoosta, haastaa nainen hän tapasi ei ilmoittanut hänelle, että hän oli herpes, jonka hän väitetään antoi hänelle suudelma, mukaan Times.

Conway väittää, että hänet jätettiin traumatisoituneena romanttisen kohtaamisen jälkimainingilla, jossa hän kävi viime vuonna. Kun Conway oli tavannut Jovanna Lovelacen Meetup.com sivulla, hän meni romanttiselle päivälle, joka päättyi suudelmaan.

Sen sijaan, että merkki jotain mukavaa tulla, suudelma muuttui alussa painajainen Conway.

Muutaman päivän kuluttua romanttisesta illasta hän alkoi huomata oireita, jotka muistuttavat kylmää. Hän sai myös suun haavaumat, jotka tekivät hänestä vaikeaa ja huonosti söi. Kun hän meni sairaalaan, hän oli diagnosoitu ”elinikäinen herpesvirus” ja määrätty lääkitys.

Ensimmäisen diagnoosinsa jälkeen Conway kärsi paniikkikohtauksen ja romahti kotonaan huomatakseen, että hän oli kehittymässä enemmän haavaumia suuhunsa, vaikka lääkitys. Hän väittää, että tila aiheutti hänelle masennusta, mikä sai hänet ”poistumaan talosta useita viikkoja, lukuun ottamatta vierailuja lääkäreihin.”

Conway väittää, että herpes simplex -viruksen saaminen oli traumaattinen kokemus monin tavoin. Viruksen leimautuminen ja kipu vaikuttivat vakavasti psykologisiin seurauksiin, ja ennen kaikkea hän ei voinut edes ajaa pyörällä. tilansa vuoksi hän ei voinut edes pyöräillä. Hän sanoo pelkää hikeä ja vaivaa antaa hänelle vielä enemmän haavaumia. Hän jopa totesi, että virus jätti hänet avoimeksi mahdollisuudelle kehittää ”harvinainen mutta vakava tila” nimeltään ”satunnainen enkefaliitti.”

Hän päätti lopulta, että henkilö hän uskoi ohittanut hänet ”elinikäinen virus” olisi pidettävä vastuussa siitä, ettei ilmoittanut hänelle, että hän oli harjoittaja ennen suudelmaa, ja on nyt haastaa nainen £ 136328.

”Olin järkyttynyt, vihainen ja hyvin hämmentynyt. Halusin oikeutta, ja silloin päätin, että haluan ryhtyä oikeustoimiin häntä vastaan, joka on vastuussa hänen välittämistään taudista.

— Weaponised 5G Baht (@MrUnmotivated) 16.6.2020
”Hänellä oli moraalinen, eettinen ja oikeudellinen velvollisuus varoittaa minua riskeistä, joille altistuin, ymmärtämättä riippuvuutta viruksen ja herpes, joka on ”elinikäinen virus”. Minulla ei ollut vapaa valinta ottaa riski liittyy minkäänlaista infektiota. Hän suuteli minua ennen kuin kertoi minulle taudista”, Conway sanoo.

Määrä hän hakee korvauksena sisältää yli £ 100000 hoitoja hän menee 79-vuotiaana, sekä tulot hän menetti sairauden vuoksi, sekä vakuutus, jos tulevaisuudessa herpes puhkeamisen.