Pandemia vaikuttaa vain muotiin ja trendeihin

Vaikka pandemia virus ei epäonnistu, ja joka päivä, mukaan suosituksen kansallisen koordinoinnin elin, ne ovat erittäin teräviä, muoti fanit ovat tuskin tervehtivät ylläpito Master Fashion of Montenegro. Kahden päivän aikana Bemax, Montenegron luojat esittelivät kokoelmansa, ja kaikki oli pieru kiiltoa ja glamouria.

Viime yö kokoelmat esiteltiin Natasa Pejovic, Mina Leone Anja Adamovic, Nina Dulovic, opiskelijat ensimmäisen vuoden muotisuunnittelun FDM yliopiston UDG, ja kunnia sulkea tämän vuoden viikolla muoti oli Marina Banovic Džuver.

Niistä muoti surmaa, jotka ovat olleet eniten tyytyväisiä muoti ilmenemismuotoja ovat myös muoti bloggaajia ja influenseri, ja Milena Pajovic ja Radun Bakic puhuvat siitä, kuinka paljon Covid-19 on vaikuttanut nykyisiin suuntauksiin.

”Mitä näemme kahden viime illan aikana, pandemian vaikutusta muotitrendeihin ei nähty. Oletan, yksinkertaisesta syystä, koska suurin osa kokoelmista oli jo valmistunut ennen pandemian maaliskuun lopun jälkeen piti pitää Fashion Week. Luojat korostivat sitä jossain, erityisesti Natasa Pejovic, että he suunnittelivat paljon suurempia kokoelmia, mutta koska uusi tilanne, ne osoittivat vain tietyn määrän malleja. Jossain se oli erittäin iloinen nähdä kaikki ne ihmiset samassa paikassa, me kaikki kunnioitimme NKT suosituksia, istuimme erikseen, pitää etäisyys, emme tervehtiä ja suuteli, mutta se oli eräänlainen mukava saada takaisin yhteen ja näy joitakin muotitapahtumia”, sanoi Milena Pajovic.

Radun Bakić uskoo, että nykyinen pandemia vaikuttaa vain muotiin, mutta suunnittelijan esittämät kokoelmat ovat jättäneet häneen voimakkaan vaikutuksen. ”Uskon, että tämä on kaikki, mitä meille on koskaan tapahtunut ihmisissä, on mitä he todella haluavat olla. Monet ovat löytäneet tiensä ja suuntaan he haluavat elämänsä liikkua, kun taas toiset ovat täysin toteutetaan. Aika, jonka vietämme itsemme kanssa, antaa meille aikaa tietää todelliset affiniteetit. Niin se on muotitrendeillä. Ne olivat nykyinen suojanaamarit, ne ovat edelleen, tämä jotkut ylimitoitettu näyttää, kukinnan tulostaa, että en halua. Mitä voisimme myös nähdä joitakin avant-garde kappaletta, mielestäni olisi pitänyt tehdä paremmin. Näemme, mitä tämä uusi aalto tuo meille, toivon jotain luovempaa”, sanoo Bakic, joka on ollut kiitotien, ja on kolmas vuosi suunnitteluun.

Avant-garde kappaletta olisi tehtävä enemmän laatua, mukaan Radun Bakicfoto: Private Archive
Oli kuitenkin myös show, joka jätti myönteisiä vaikutelmia ”Vijesti” saspeakers. ”Tämä on kokoelma Natache Pejovic. Mitä kaikki luojat ovat kiinnittäneet huomiota on kohtaus ja vaiheessa lähestymistapa tapahtumaan. Ajatus trumpetti ja laulu ”Supergirl” jätti erittäin hyvän vaikutelman, ja mielestäni se suoraan lähettää viestin kaikille naisille,” Bakic sanoo, kun Milena ei ole piilossa, että hän on iloinen luomuksia Ivanisi Murc, joka esitteli ensimmäisenä päivänä tapahtumaa.

”Se ei ollut vain minä, mutta suurin osa siitä innoissaan” Freedom ”kokoelma Ivan Murisic, joka oli innoittamana linnut. Ei vain siksi Ivana ei näy kovin pitkään tällaisissa tapahtumissa, mutta hän on joku, joka on jättänyt yleisön ilman hengitystä. Koska hän tekee vain käsityötä, kirjonta, Ivana käsitellä joitakin tekniikoita, että kukaan Montenegrossa työskentelee, ja se on kuvata materiaaleja. Rakastan kaikkea, mitä hän tekee, joten hän varmasti sekoittaa hänen suurin myötätuntoa tällä kertaa. Vaikka ne olivat kaikki yleensä hieno ja luova energia, joka huipentui nämä kaksi päivää. Marina oli ilmiömäinen malleja joka päivä ”, hän sanoo hänen näkemyksensä tänä vuonna Fashion Weaver Pajovic.

Useimmat suunnittelijat ovat esittäneet lumoava kokoelmia. Vaikka tämä on juuri luomuksia Montenegrossa ja ei ole paljon mahdollisuuksia, luojat ovat useimmiten päättää näyttää näkemyksensä kautta iltapuvut. Koska ohut viiva glamouria ja selkärangan hyvin ohut, Bakić kommentoi, mitä oli enemmän tänä vuonna: ”Ei ole todellista selkärangan tai todellista glamouria. Kunnia suljettu. Se on eräänlainen selkärangan ja glamourin yritys. Se riippuu siitä, kuka kellot samalla kahdella ehdolla,” tuleva suunnittelija sanoo.

Freedom kokoelma jätti vahvin vaikutelma: Ivan Murisićphoto: Savo Prelević
Ennen kuin hän alkoi kirjoittaa muoti blogi, Milena Pajović itse tuottanut koruja hän myi, ja he usein käyttää samaa ja luojat show. Tämän vuoden Fashion Weeka, ei ollut juuri mitään näytä lumoava malleja ja koruja, ja kysymys siitä, onko mekko näyttäisi lumoava tarpeeksi ilman sitä, blogger vastaa, ”Mielestäni jokainen kokoelma oli joitakin koruja. Da Vance oli ilmiö tehty kruunut ja korvakorut, mutta Marina oli hatut ja käsilaukut, Mina oli hatut. Pidän koruista, joten suuri osa minusta soittaa koko juttua. Montenegron suunnittelijat ovat huolehtineet siitä viimeisen kerran, että kengät sopivat ja että kaikki seuraa koko tarina, että lisäksi teema osoittaa, se kaikki näyttää yksi säiettä. Olen fani koruja niin, että jokainen asu ilman häntä tuntuu minusta kuin olet alasti, ”Pajovic väitti.