Myydään kuin hullu: Trendit 70-ja Eighties

Kuten tiedämme, muotivirtaukset yleensä toistaa itseään, joten se ei pitäisi yllättää meitä, että joskus takaisin muodin, suuntauksia viime vuosikymmeninä. Suunnittelijat palaavat aina muotiarkistoihin uudistaakseen vanhan muodin trendejä uudelle kaudelle. Viime vuosina 70- ja 1980-luvuilla on valittu huolellisesti monia suuntauksia nykyaikaan.

Hienoa vanhoja vaatteita on, että jos pidät sen tarpeeksi kauan, se on takaisin muodissa jossain vaiheessa.

70-luvulta…

Huivit: Muotilehtien tietojen mukaan kudosten etsintä kasvoi jopa 162%, vaikka niiden hinnat nousevat. Tytöt käyttävät päähineitä ja vyöt eri luovilla tavoilla, ns ”Babuška ” tyyliin kaulan ympärillä, jopa tykkejä.

Saappaat polveen: tällainen saappaat hallitsi muoti kohtaus viime syksynä ja talvella. Heidän suosittu nenä vahvisti se, että vuodesta toiseen he myyvät 88% enemmän.

Vaatteet, joissa on hoidettuja malleja: Milloin tahansa, on eräänlainen neliön suunnittelu muodissa, ja tällä hetkellä se on tartan tyyliin seitsemänkymmentäluvun, joka näkyy kaikessa hame laaja panatons.

1980-luvulta…

PUF-hihat: Tämä on trendi 1980-luvulta, joka on kauniisti kulunut ja lähes aina muodissa. Viime vuonna, etsiä vaatteita nämä hihat kasvoi 338%, kirjoittaa whowhatwear.co.uk.

Metalik: Vaikka hän ei ollut yhtä suosittu kuin muut suuntaukset 1980-luvulla, se on edelleen hyvin moderni. Suosio metallivaatteita on hyppäsi 80% tänä vuonna, ja kun uudet pussit ja mekot Attico ja Paco Rabanna tarkastetaan, ei ole vaikea päätellä, miksi.