Mallit joka tilanteeseen

Master of Montenegro Fashion Week päättyi viime yönä, ja kahden päivän aikana Bemax, muoti fanit voivat nähdä erilaisia kokoelmia. Tapahtuma, koska pandemian aivokuoren, joka kuukausina ei toimi, ja lisäksi liike pidettiin, mutta täydelliset olosuhteet ja nykyiset mittaukset oli mukautettava järjestäjiä ja kävijöitä.

Ensimmäinen päivä Master Montenegro Fashion Week meni kokoelma useita Montenegron suunnittelijat ja tuotemerkit. Tapahtuman avasi Sanja Bobar, joka, kuten hän ilmoitti, esitteli illalla merenneito mekko, joka oli hänen tavaramerkkinsä, mutta ensimmäistä kertaa hän oli osa kokoelmaa joka päivä.

Montenegrolainen suunnittelija Mirjana Sarac, joka on brändin ”Mino” takana, esiteltiin kokoelmansa nuorimmille. Kuten hän sanoo, nuorimmilla malleilla, jotka ovat olleet suuria, kesämalliston mallit ovat liian onnellisia.

”Se on lapset koulun UMS, jotka, vaikka pieniä, ovat todellisia ammattilaisia. He tietävät käyttäytyvät lavalla, kävellä, joten se oli ilo työskennellä heidän kanssaan, ”sanoi Vijesti” Sharac.

Lasten kokoelman parissa, kuten hän sanoo, oli enemmän inspiraatiota, joten hän teki malleja joka päivä.

”Kyse on luomuksista, joita lapset voivat käyttää koulussa, päiväkodissa, poistua, ja ne ovat valmiita ennen pandemiaa. Aikana corona en toimi liikaa, mutta toimenpiteet tehtiin, päätin täyttää kokoelma ja juhlava malleja, jotka syntyivät äskettäin, ”Sharac paljastaa.

Kun työskentelee lapsille, hän sanoo, tärkeintä on luoda malli, joka on mukava niille, jotka käyttävät niitä, ja lisäksi luonnonmateriaaleja iltamalleja, hän käytti til.

”Koska aloimme luoda Mino ”tuotemerkin sikäli kuin materiaalit ovat luonnollisia. Kuitenkin illalla osa kokoelma, käytin laatta, joka on valmistettu polyesteristä, mutta se kehitettiin kaikkien ekologisten standardien mukaisesti. Kuitenkin Tiel menee läpi asettaa, joka on valmistettu puuvillasta, joten me kaikki kunnioitimme, mitä se tekee, ja toivon, että lapset tuotemerkin kokoelma ”Mino” kantaa ilo”, sanoi Sharac.

Kesämallisto on jo syntynyt tuotannosta, ja toisin kuin useimmat montenegrolaiset suunnittelijat, jotka työskentelevät alalla, Sarac brändin ”Mino” kanssa työskenteli pandemian aikana. Nimittäin sen brändi on verkkosivuilla, joten mallit uusimman kokoelma myytiin yli kuukauden, kun mikään ei toiminut.

”Alusta alkaen oli minun ideani aloittaa brändi, jolla on oma verkkosivusto ja jonka malleja myydään verkossa. On totta, että on ostajia, jotka ovat tottuneet menemään kauppoihin, mutta jotenkin alusta alkaen olemme onnistuneet saamaan vanhempiemme luottamuksen, ja nyt kun he ovat houkutelleet materiaaleja ja ovat havainneet, mitkä numerot tilauksesta, jolloin vuodet, kaikki on paljon helpompaa. Toistaiseksi olen tyytyväinen ostajien määrä, mutta lisäksi sivuston ja mahdollisuuksia online-myynti, aikana pandemia minulla on ollut etuna muiden tekijöiden, mutta en voi ylpeillä, että myynti meni hyvin. Kuitenkin aikana corona, se kaikki asiat, ja se vie aikaa saada kaikki takaisin niin kuin se oli ennen ja toimimaan uudelleen normaalisti ”, sanoi Sharac, lisäämällä, että yhä enemmän on päällä online-myyntiä.

”Web-mallit ovat nyt, ja meidän kaikkien on tehtävä enemmän työtä, mitä luomme esittää interment. Ei vain ostoksia vaatteita mennä hyvin läpi eri sivustoja, mutta tänään voit saada Internetin löytää ja tilata kaiken mitä tarvitset, ja se on juuri tulevaisuudessa, ”hän on varma Sarac, joka alkoi rakentaa uransa aikuinen suunnittelija, mutta kuten hän sanoo, koska vaativaa työtä lapsen tuotemerkin, se laiminlyöty.

”Aikuisten muoti minulle on aina ollut kokeellista. Kuten joku, joka päättynyt puku ja suunnittelu kautta nämä aikuisten malleja en ole koskaan halunnut tehdä kokoelmia, jotka olisi tehty massa. Kuitenkin merkki lapsille on erilainen, se on erittäin vaativaa työtä, koska kaikki on tehtävä täydellisesti, koska se on massatuotanto ja kaikki mallit tehdään numeroilla. Olemme niitä, jotka suunnittelevat ja tuovat materiaaleja, joten muoti aikuisille on tällä hetkellä pitoon, ”totesi Sarac.

Ensimmäisenä iltana, Master Fashion Week esitteli uuden kokoelman Jelena Mandic, joka seisoo takana tuotemerkin ”Vance”. Kunnia sulkea ensimmäinen yö Nedjelis muoti sai Montenegron suunnittelija Ivana Murisic, joka esitteli malleja, joista hänen inspiraationsa oli lintuja ja niiden siivet.

Viime yönä oli suljettu viikko muotia, ja samassa paikassa uusimmat kokoelmat olivat Natasa Pejovic, Mina Leone Anja Adamovic, Nina Dulovic, Marina Banovic Džuver ja opiskelijat ensimmäisen vuoden muotisuunnittelun FDU.