Laiminlyöty professori: Tunnistamaton John Travolta

Näyttelijä John Travolta on lähes tunnistamaton ensimmäisissä kohtauksissa elokuvan ”Love Song Bobby Longo ” Hiukset ja violetti kasvot. Travolta sanoi olevansa huolissaan siitä, että hän ei olisi vakuuttava, jos hän ei näytä, että ” joka on pelottava näyttelijä kuin näyttää hyvältä ”.

Elokuvassa Travolta esittää alkoholistia ja entistä kirjallisuuden professoria, joka istuu talon kuistilla kokopäiväisesti, ja hän juo halpaa vodkaa. Scarlett Johansson soittaa elokuvassa.

Saatuaan tietää äitinsä kuolemasta, yksinäinen teini tulee kotikaupunkiinsa monen vuoden kuluttua, valmiina palaamaan lapsuudenkotiinsa. Pursi odottaa äitinsä talon hylkäävän, mutta se löytää epämiellyttävän yllätyksen – paljastaa, että siellä asuu nyt kaksi äitiystävää: Bobby Long, entinen kirjallisuuden professori ja hänen nuori suojatti, Loson Pajns.

Nämä kaksi rikkinäistä miestä, joiden elämä on kääntynyt väärään suuntaan monta vuotta aiemmin, ylläpidetään vain Lawsonin pyrkimyksellä kirjoittaa kirja Bobbyn elämästä. Koska kenelläkään heistä ei ole aikomustakaan lähteä talosta, heidän on pakko elää yhdessä, mikä heittää pois monia salaisuuksia ja selvittää, kuinka paljon heidän elämänsä on todella yhteydessä toisiinsa.

Elokuva ”Love Song bobby Longo” katsella 22,30 h TV Vijesti tänä iltana.