Kuolema ja sukupuoli: ihmisiä, jotka tappoivat ”seksuaalinen tyhmyys ”

Seksi ja kuinka vaarallista se voi olla, mikä vahvistaa japanilainen pari, joka on odottanut 14 vuotta ” kulutus ” heidän suhteensa. Sača ja Tomio Hidaka ensimmäisenä iltana avioliiton, he molemmat kokivat sydänkohtauksen ja kuoli 34. Elämänvuosi.

He ovat vain ihmisiä, jotka kuolivat yhdynnän aikana, mutta näin ei ole, kun ihmiset kuolivat seksin aikana oman typeryytensä takia. Jotkut muut esimerkit, kirjoittanut 24sata.hr, ovat oikeita esimerkkejä ihmisistä, jotka kirjaimellisesti tappoivat ”seksuaalinen tyhmyys ”.

Pakokaasujen

Romanian jalkapalloilija Mario Bugeanu ja hänen tyttöystävänsä Mirela Iancu eivät voineet odottaa makuuhuoneessa intohimoja, joten he liittyivät sukupuoleen heti, kun he tulivat autotalliin. He rakastelivat autossa, joka toimi koko ajan ja täytti autotallin hiilimonoksidilla, joka lopulta tappoi heidät, kirjoittaa ”WeIrd Worm ”.

Kuolema viattomuuden vyöhykkeellä

Peranka Rosa Vela on maksanut kalliisti vaimostaan.

Hän teki ennen työmatkalle matkustamista viattomuuden vyön, jossa hän lopulta kuoli. Ruosteinen vyö aiheutti aikaisintaan seepia, sitten kuolema.

Piano Intohimot

Amerikkalainen ystäville-bouncer Jimmy Feroco ja tanssija Teresa Hill olivat piano seksiä ”Condor Baru ” San Franciscossa. Aikana rakastella, he vahingossa aloitti hydraulinen mekanismi, joka nostaa pianoa. Piano nousi kattoon, puristuksiin ja tappoi Jimmyn.

Tehon pelaaminen

Nuori aviopari Pennsylvaniasta Toby ja Kirsten Taylor sukupuolen käyttää sähköinen nautintoaine, mutta 2008. Vuodet ovat voittaneet. Toby laittoi kepin Kirstenin nänniin ja toi heidät valtaan, joka tappoi hänet.

Seksikäs veto

Venäläinen Sergei Tuganov menetti henkensä vedotta. Hän varmasti voisi tyydyttää kaksi hänen ystävänsä 12 tunnin pitkä sukupuoli maraton. Tuganov onnistui, mutta muutaman minuutin kuluttua hän kuoli. Hänen sydämensä ei kestänyt Vijagre-injektiopulloa, jonka hän joi.

Crash parvekkeelta

Amerikkalainen Sandra Orelanin henki on menettänyt kaatumisensa rakennuksesta. Hän on 1996. Hän löysi hotellista Los Angeles yrittäjä, Robert Li Salazar, ja kuumien pelien aikana, hän menetti tasapainonsa ja kaatui parveke aidan.