Kun miehet ja naiset menettävät seksuaalisen halun: Näin ja miksi

Joka kolmas nainen ja neljäs mies on tietty seksuaalinen häiriö, tutkimus sanoo. Vähentynyt seksuaalinen halu ja kyvyttömyys saavuttaa orgasmeja ovat yleisimpiä seksuaalisia ongelmia naisilla, kun taas miehillä ensinnäkin ennenaikaista siemensyöksyä, ja muut erektiohäiriöt. Asiantuntijat varoittavat, että seksuaalisen halun puute on viime vuosien nopeimmin kasvava häiriö. Miksi tämä tapahtuu naisten ja miksi miehet?

NAISILLE

1. Mitkä ovat yleisimmät syyt menetys sukupuoli halu naisilla?

Riidat ja ristiriidat kumppanin kanssa naisilla ovat tärkeimmät syyt halun menettämiseen. Naisilla seksuaalisuus on suuri osa päätä. Jos he jatkavat ongelmien ja riitelyn ratkaisemista, niitä ei voi avata samanaikaisesti eroottisia pelejä varten. Miehillä se on aivan eri asia.

2. Tarkoittaako se, että naiset tarvitsevat täydellistä harmoniaa?

Periaatteessa se. Voidaan sanoa, että noin 70% naisista, jotka eivät tunne tarvetta seksiä, on todella jotain vikaa yhteyttä.

3. Onko seksuaalinen halu ja ikääntymisen seuraukset vähenevät?

Kyllä, ja nro Uusi tutkimus on osoittanut, että suurempi rooli on pituus yhteyden. Se tarkoittaa, että yli 50-vuotiaat naiset, joilla on uusi kumppani, voivat nauttia sängystä.

4. Mikä voi vähentää nuorten naisten seksuaalisia tarpeita?

Ehkäisypillereitä. Jotkut keltainen kehon hormonit vaikuttavat haitallisesti miesten hormonien. Tämä johtaa vähentynyt seksuaalinen halu. Tällaisissa tapauksissa sinun pitäisi vaihtaa pillereitä muiden eleiden kanssa.

5. Miksi niin monet naiset ovat ongelmia orgasmeja?

Yleisimmät syyt ovat mielentila ja kumppaniin liittyvät konfliktit. Ratkaisun orgaaniset syyt ovat vastuussa tällaisista vaikeuksista.

MIEHILLE

1. Miehet haluavat ja voivat aina?

Se on vanha myytti, jossa vahva sukupuoli kussakin tapauksessa haluaa uskoa. Jos he eivät suostu, he saavat pian turhautumisensa.

2. Onko todella miehiä, jotka eivät halua seksiä?

Seksuaalisen halun puute valittaa asiantuntijoiden arvioiden mukaan noin 15 prosenttia miehistä. Monissa tapauksissa syyt ovat stressi ja päivittäinen ylikuormitus. Miesten ongelmat ovat vähemmän tärkeä rooli kuin naisilla. Miehet onnistuvat paremmin erottamaan toisistaan seksuaalisen halun konfliktit.

3. Miten tilanne ilmenee, kun miehet haluavat, mutta ei voi?

Juoman häiriöt, joita kutsutaan myös erektiohäiriöiksi, kuvaavat miesten kyvyttömyyttä erektion saavuttamiseen. Miehet, jotka iskivät ongelmaan, eivät pysty tyydyttämään kumppanuuttaan klassisen sukupuolen kanssa. Noin 9% miehistä 40-70-vuotiaista kärsii vakavasta erektiohäiriöstä. Useimmissa tällaisissa tapauksissa voi olla varoja potence, mutta nämä valmistelut sinun pitäisi olla varovainen ja vain ottaa ne etukäteen lääkärin kanssa, kirjoittaa Ordinacija.hr.

4. Mitä muita häiriintynyt libido olemassa miehillä?

Alkoholi ja lääketiede, erityisesti masennuslääkkeet, voivat johtaa seksuaalisen halun menettämiseen. Joskus ongelma on ennenaikainen siemensyöksy. Jotta tätä ongelmaa ei kohdata, miehet yksinkertaisesti välttelevät sukupuolisuhteita. On hyvä tietää, että pretime siemensyöksy voidaan menestyksekkäästi estää soveltamalla tiettyjä tekniikoita.