Joten et kadu sitä: älä syö tätä ruokaa ennen kuin harrastat seksiä

Pähkinät ja hunaja ovat erinomaisia aphrodissians, mutta on elintarvikkeita vastakkaisia vaikutuksia. Joten ole varovainen, mitä syöt, jos syömisen jälkeen sinulla on suunnitelmia.

Tiedotusvälineiden mukaan tutkimuksessa, johon osallistui yli 20000 ihmistä, joiden tulokset julkaistiin New England Journal of Medicine, oli pääteltävä, että kulutus makeutettu hiilihappopitoisia juomia vaikuttaa kasvuun massamassoja, mikä lisää riskiä diabeteksen. Hampaiden rappeutuminen, diabetes, liikalihavuus, kuivuminen ja luumassan menetys ovat seurauksia ylijuoman ”Sweet Poison”. Kaikki nämä terveysongelmat johtavat huonoon libidoon.

Pavut eivät kuulu parhaisiin vihanneksiin. Valitettavasti tämä suosikki ruokalaji ei suositella ennen seksiä, koska se rasittaa vatsaa ja suurin osa verestä vie vatsan ja suoliston. Seksuaalinen potenssi heikkenee tämän kasviksen energiavoiman lisäksi.

Taitettua ruokaa sisältävät suolaiset elintarvikkeet aiheuttavat korkeaa verenpainetta, mikä johtaa nykyiseen impotenssiin, osoitti seksologien tutkimuksen. Joten jos suunnittelet romanttista iltaa, kiinnitä huomiota siihen, kuinka paljon ruokaa sinulla on.

Soija ja orgasmi Vaikka viime vuosina soijaa käytetään yhä enemmän ruokavaliossa, ihmisten pitäisi tietää, että nämä elintarvikkeet voivat johtaa erektiohäiriöihin. Eli soijapapuilla on korkea estrogeeni, joka, kun se johtuu organismista, reagoi testosteronin kanssa ja vähentää seksuaalista potenssia.

SuklaaLoukku Vaikka suklaa on pitkään pidetty onnistunut seksuaalista, koska kaakaopitoisuus, joka edistää eritystä endorfiineja aiheuttaa onnea, nämä makeat elintarvikkeet vähentää seksuaalista halua.

Paistettua ruokaa lääketieteellinen tutkimus on osoittanut, että trans-rasvat sisältyvät kunkin paistettuja elintarvikkeita merkittävästi vähentää libido yhtä miehillä ja naisilla. Tämä koskee erityisesti Fritzin vaahtoamista.

Mikroaaltouuni Popcorn Vaikka hyvä elokuva ja popcorn näyttävät olevan suuri täsjäännös romanttisessa illalla, vaikutus on täysin päinvastainen. Näyttää siltä, että kemikaalit käytetään pakkauspussissa popcorn, joka on sijoitettu mikroaaltouuni, vähentää merkittävästi seksuaalista halua, ja erityisen vaikuttaa kielteisesti sperman miehillä.

Vähemmän sokeria saanti sokeria liikaa johtaa menetys halu seksiä luultavasti tiennyt. Vaikka se lisää testosteronin määrää veressä, sokeri johtaa erektiokyvyn alentamiseen.