Ja varvastossut voivat olla tyylikkäitä: Juuri niin ne ovat kuluneet tänä kesänä

Viime vuosina muotimaailma on ollut erityisen piirretty tunnistettavissa kumi japanilainen kanssa tuotemerkin Havaianas. Japanilaiset tohvelit Zori antoi inspiraatiota ensimmäinen japanilainen Havaianas, luotu 1962. Brasiliassa. Salainen kaava erittäin joustava kumi djon oli avain kansainvälisen menestyksen tuotemerkin yli neljäkymmentä vuotta. Kuuluisa muoti ystäville käytti niitä tyylikkäin mekko malleja niiden kaapissa, joten se ei ole yllättävää, että tällä kaudella tämän klassisen kesän jalkineet nauttii suurta suosiota. Kaikki huomio muoti julkinen tällä kertaa houkutteli enemmän tyylikäs versiot Japanin.

Jos arvioidaan kesäpainoksilla tämän päivän suurimmasta katutyylitähdestä Instagramissa, tyylikkäillä japanilaismalleilla, joilla on viidennen muodin pesty alusta, on oltava ”.

Paitsi että ne on helppo yhdistää monia vaatteita, jotka on tarkoitettu kesäkaudella, nykyiset mallit Japanin ovat täydellinen hybridi mukavuutta ja eleganssia, ja kiitos niiden hienostunut ulkonäkö, tämä jalkineet ei ole enää tarkoitettu nautittavaksi rannalla tai uima-allas, se siirtää tportal.hr.

Suosittu amerikkalainen merkki The Row, joka oli 2006. Perusti kuuluisa kaksoset Mary-Kate ja Ashley Olsen, tällä kaudella käynnisti tyylikäs versio Japanin n ”Ginza ”, joka nautti suurta suosiota maailmassa muoti Influenserki.

Sen versiot tyylikäs ja ylellinen japanilainen tällä kaudella tarjosi tuotemerkkejä, kuten Ranskan Givens, Yhdysvaltain brändi Frame, Ruotsin Arket ja lukuisat muut.