Huivit tänä kesänä: Sen sijaan T-paita, mutta myös sen sijaan hattu

Seitsemäntoista vuotta Christina Aguileran jälkeen skandaali aiheutti skandaalin hot-tykin palkinnoissa, joka oli vain ääretön huivi, tykki, jolla oli vain yksi paikallaan, mutta arvokas solmu on kaikkialla. Vaikka kukaan niistä näkee ”s ” koska skandaali.

Käsittele hame, housut tai lyhyet housut korkea vyötärö, hyvin usein leveät farkut, leveät housut ja shortsit, ja enimmäkseen tasainen sandaalit ja tossut, ja kaikki yhdessä antaa vaikutelman, että jonain päivänä sama huivi voidaan kuluneet pään ympärillä tai vyön sijaan, ja seuraava sijasta paita.

Infinity

Alkuperäinen Christina vitsi on paljon tyylikäs kuin se kuulostaa ensimmäinen pallo, eikö? Tämän variantin tarvitset pitkän tuhkan, ei neliöhuivi, helppo suorittaa ja teknisesti on hyvin, turvallisin. Varsinkin jos onnistut kääri se vyötärön ympärille, se sanoo buro247.

Kolmio

Ennen kaikkea ” katu ” kaikista, tällainen tykki oli tavaramerkki R ’ N ’ b laulaja 1990-luvun lopulla. Tänään hän kuitenkin kehittyi Levin päähiileistä silkkiin, ja näyttämöltä hän siirtyi ensimmäiselle muotilinjalle.

Retro-kolme,

Vähän Hollywoodin kulta-aikaa. Huivi kahlittu eteen, kuten uimapuku, kulumista retro lasit, minimaalinen meikki ja alemmat osat, joiden pituus on polvien alla, ellei lämpö sulaa asfaltti (sitten liinavaatteet korkea vyötärö on kaikki mitä tarvitset).

Toinen käytännön suuntaus

Huivit tänä kesänä ovat erityisen toivottavaa päähän. Tämän täydentää, päivä sinulla ei ole hiustenleikkuun, se tulee olemaan hitti. Ne ovat hyvin kuumina päivinä, jolloin sinulla on erityisen libed tai sinulla ei ole aikaa tehdä hiukset.