Hän yritti ja totesi: ”Rikkaat miehet ovat pahimpia rakastajia.”

Jana Hocking (34) Australiasta äskettäin oli suhde vanhempi mies, joka oli ”erittäin taloudellisesti vakaa”. Kuitenkin, että kyse ei ole vauraudesta ja ylellisyyttä asioita, kuten Range Rover ja rantatalo, hän oli vakuuttunut työntekijän isäntä itse, joka nopeasti lakkasi olemasta onnellinen, että suhde ja alkoi etsiä uutta kumppania, Sun lainasi häntä sanomalla.

Kirjassaan ” Miksi rikkaat miehet ovat kauheita rakastajia ”, Jana selittää, mitä ongelmia hänellä oli rikkaan kumppaninsa kanssa ja mitä asioita he kieltäytyivät tekemästä.

”Uskon, että nämä miehet, se on oikea termi ” yksisarvinen ”, he ovat liian hyviä ollakseen totta. Parini oli liikaa valhetta minulle. Haluan väittää ja kuulla muiden ihmisten ajattelua, mutta hän hyväksyi kaiken, mitä sanoin hänelle , ”sanoi Jana.

Siksi hän oli suunnitella kaiken: dating, matka, kokoukset ja seuraus. ”Eräänä päivänä heräsin ja näin hänen katsovan minua ja odottavan, että kertoisin hänelle, mitä hän aikoi tehdä sinä päivänä. Silloin tiesin, ettei hän ole oikea mies minulle. Tiesin, että eroaminen ei tarkoita, että minulla ei olisi kumppania, vaan luopua mukavasta elämästä. Luovuin mukavasta talosta ja vaihdoin sen yhden makuuhuoneen asuntooni. Ajattelin mennä naimisiin hänen kanssaan ja perustaa perheen, koska hän halusi , ”sanoi Jana.

Koska hän erosi kumppaninsa kanssa, hän pohtii usein, onko miellyttävä elämä rikkaiden kumppaneiden kanssa todella tällaisen suhteen arvoinen. ”Maksaako se olla jonkun kanssa suhteessa ja rahaa? Valitettavasti ei , ”sanoi Jana. Nyt kun hän valitsee kumppanit, ensin hän kysyy ” Voinko istua lentokoneessa tämän henkilön kanssa pitkän kesän aikana ”.

”Se on hyvin yksinkertainen kysymys, ja jos vastaus on, että se ajaa minut hulluksi, siirryn heti tällaisia ihmisiä ”, hän selitti.